Logo
Varaa majoitus heti
Aikuisia
Lapsia 0-5 v.
Lapsia 6-14 v.
Huoneita
Kampanjakoodi

Rentoa, raikasta, runsasta tai juhlallista. Ravintolamaailmasta löydät vaihtoehtoja eri tunnelmaan ja tarpeeseen, aamuvarhaisesta yömyöhään. Suositusta päivällisbuffesta jokainen voi kasata lautaselleen mieleisensä herkkukattauksen. À la carte -listalle on valikoitu suussa sulavia makuelämyksiä laadukkaista lappilaisista aineksista. Kylpylän bistrosta saat parhaat kahvilatuotteet ja hampurilaiset!

Miella_3

Spa Bistro Miella

Viihtyisä Spa Bistro Miella houkuttelee tunnelmallaan ja tarjonnallaan. Heti aamusta voit rauhassa nauttia kahvikupposen ja leivoksen, lukea Lapin Kansan tai istahtaa katsomaan päivän uutisia omalta kannettavaltasi. Lounaaksi sopii herkullinen annos salaattibaarista. Lasten kanssa uimareissun jälkeen on melkein pakko päästä hampurilaisaterille ja laskettelupäivän jälkeen maistuu viinilasillinen ja pizza. 

Spa Bistro Miella palvelee myös Elämyskylpylän kävijöitä allasbaarin puolella. Virvokkeiden lisäksi allasbaarissa voi nauttia pizzaa ja hampurilaisia. Ennen Elämyskylpylään menoa rannekkeeseen voi ladata rahaa, jota voi käyttää allasbaarissa. 


Spa Bistro Miella
tel. +358 (0) 16 646 141
spa@hotellilevitunturi.fi

 

”Suosittelen niin lämpimästi Miellan salaattibaaria. Me keksitään sinne aina jotain hyvää uutta ja pidetään huolta, että salaatti on fressiä ja maukasta. Tulkaa ihmeessä maistamaan!”

Niina Kylpylän Spa Bistro Miellasta