Logo
Varaa majoitus heti
Aikuisia
Lapsia 0-5 v.
Lapsia 6-14 v.
Huoneita
Kampanjakoodi

Rentoa, raikasta, runsasta tai juhlallista. Ravintolamaailmasta löydät vaihtoehtoja eri tunnelmaan ja tarpeeseen, aamuvarhaisesta yömyöhään. Suositusta päivällisbuffesta jokainen voi kasata lautaselleen mieleisensä herkkukattauksen. À la carte -listalle on valikoitu suussa sulavia makuelämyksiä laadukkaista lappilaisista aineksista. Kylpylän bistrosta saat parhaat kahvilatuotteet ja hampurilaiset!

Ravintolamaailma

Kun haluat ruokailla ja nauttia samalla elävästä musiikista, kannattaa tulla Levihotellille. Keittiö  palvelee joko klo 22 / 23. Sesongista riippuen on viihdeohjelmaa karaokesta elävään tanssimusiikkiin tarjolla 2-7 iltana viikossa.

Tarkemmat aukioloajat

Levitunturi Restaurant

Levitunturi Restaurant on hotellin pääravintola, perinteinen lappilaistyyliin rakennettu hirsiravintola, jossa asiakkaita on palveltu aina 80-luvun alusta lähtien. Vuosien saatossa tila on kokenut muutoksia ja laajennuksia, mutta edelleen Levitunturi Restaurant on ravintola-maailmamme sydän, joka sykkii aamuvarhaisesta yömyöhään. Aamu alkaa aamiaisella, minkä jälkeen katetaan lounasbuffet. Päivällisbuffetin jälkeen tulevat à la carte -asiakkaat sekä illan ohjelmatarjonta.

Kesällä 2014 pääravintola on kokenut sisustusremontin, jonka myötä à la carte -asiakkaita hellitään entistä viihtyisämmällä ympäristöllä. Pääravintolan puolella on 400 asiakaspaikkaa; yhdessä Taikan kanssa illallinen onnistuu 600 hengen ryhmälle.

Taika Restaurant

Taika on korkea ja valoisa, moderniin suomalaiseen tyyliin rakennettu ravintolasiipi. Mainio tila isoille ryhmille yksityistilaisuuteen tai esimerkiksi häiden tai syntymäpäivien viettoon. Taika sopii myös kokoustilaksi.

Yksityistilaisuuksiin suosittelemme Taikaa tilaisuuden laadusta riipppuen 30–250
hengelle.

Luppo Café & Bar

Luppo on viihtyisä aulabaari, johon poiketaan pizzalle, drinkille tai leivoskahville! Ja mikä estää tilaamasta vaikka à la carte -annoksia tälle puolelle ravintolamaailmaa. Keittiömme palvelee Luponkin asiakkaita aina klo 22 ja keväällä 8.3.-23.4. klo 23 saakka.

Luppoon on helppo tulla ruokailemaan ympäri vuoden ilman sisäänpääsymaksua tai naulakkomaksua.

Joiku Karaoke & Bar

Joiku tarjoaa upean baariympäristön ja se on karaokelaulajien oma, supersuosittu paikka ravintolamaailman alakerrassa. Aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan. Joikua voi suositella myös pienimuotoisten juhlien pitopaikaksi 20–80 hengelle.

Oiva_pääravintola251115

”Levitunturi Restaurantista löytyy lapsille leikkinurkkaus. Se on auki niin vakioaterioilla kuin à la cartessakin. Tervetuloa piirtämään tai leikkimään autoradoilla, pehmoleluilla tai pikkuisella keittiöllä ja löytämään uusia kavereita!” 

Ravintolapäällikkö Marjatta Takala