Logo
Varaa majoitus heti
Aikuisia
Lapsia 0-5 v.
Lapsia 6-14 v.
Huoneita
Kampanjakoodi

Nauti kylpylähoidoista kuten hieronnasta, savihoidoista ja muista fysikaalisista hoidoista. Voit myös ilahduttaa itseäsi tai puolisoasi hemmotteluhetkellä, meikillä tai kampauksella Day Spassa. Muistathan varata kylpylähoidon hyvissä ajoin!

 Rentoudu ja hemmottele!

 


kukat1

Lahjakortti

Syntymäpäiväksi, joululahjaksi.. Tervetuloa Kylpylähotelli Levitunturin lahjakorttikauppaan! Kaupasta voit ostaa kätevästi sekä euromääräisiä kortteja että valmiita tuotekortteja. Ja kauppa on avoinna yötä päivää! Mikäli lahjakorttikaupasta ei … Lue lisää »


miniolym1

Miniolympialaiset

Leikkimieliset liikunnalliset olympialaiset Olympialaiset järjestetään kylpylän liikuntasalissa ja se sopii mainiosti esim. kokouksen lomaan. Tai vaikka polttariohjelmaksi! Ohjelma koostuu tehtävärasteista, joita suoritetaan pareittain ja eniten … Lue lisää »


Juoksumatto

Kuntotestauspaketti

Testaa kuntosi! Paketin sisältö seuraavasti: Terveyskysely, verenpaineen mittaus, kehonkoostumusmittaus, BMI, vyötärön ympäryksen mittaus, polkupyöräergometritesti, lihaskuntotestit (sis. ½ minuutin toistokyykistys, muunneltu punnerrus ja dynaaminen vatsalihastesti) … Lue lisää »


khlt_web_alas__0003_wellness_varaa

Kesän wellness-paketit

Kesän kylpylälomanen ja Cristal Spa-loma Kylpylälomanen 5 vrk Majoitus standard-huoneessa ja ylellisemmin superiorhuoneissa tai juniorsviiteissä. Kesäinen kylpyläloma, jonka hinta ei päätä huimaa!Hinnat voimassa 1.5.-31.8.2016 … Lue lisää »


hieronta

Savi & puolihieronta

Lihaksia hellivä savihoito ja hieronta 15 minuutin parafango savihoitokääre lämmittää lihakset ja sen päälle 30 minuutin hieronta. Hinta 54 €Voimassa maanantaista perjantaihin Varaukset Spa Infospa@hotellilevitunturi.fi puh. … Lue lisää »