Logo
Varaa majoitus heti
Aikuisia
Lapsia 0-5 v.
Lapsia 6-14 v.
Huoneita
Kampanjakoodi

Nauti kylpylähoidoista kuten hieronnasta, savihoidoista ja muista fysikaalisista hoidoista. Voit myös ilahduttaa itseäsi tai puolisoasi hemmotteluhetkellä, meikillä tai kampauksella Day Spassa. Muistathan varata kylpylähoidon hyvissä ajoin!

wellness_hinnasto

SPA WELLNESS HINNASTO

Varaa hoidot wellness-shopista

wellnessshop

Hinnasto voimassa toistaiseksi


UUTTA! SPA WELLNESS HOITOPAKETIT

Lämpöä keholle – savihoito&hieronta
45 min…………… 53 €
75 min…………… 79 €

Hemmottelua käsille – hieronta ja parafiinihemmottelu
40 min…………… 54 €

Päästä varpaisiin – päähieronta ja jalkapohjien hieronta
40 min……………. 55 €

Väsyneet jalat – hieronta ja venyttely
40 min…………….. 56 €

Aineenvaihdunta liikkeelle – savilämpö ja LymphaTouch-hoito
40 min……………. 55 €

Aikalisä – pää- ja niskahartiaseudun hieronta
40 min……………. 55 €

Varaa hoitopaketit


Klassiset manuaaliset hieronnat poistavat lihaskireyksiä ja laukaisevat jännitystä. 
Aineenvaihdunta tehostuu, kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu.

Osahieronnassa käsitellään esim. hartiat ja yläselkä tai ristiselkä
20 min………….. 34 €

Puolihieronnassa käsitellään hartiat ja selkä tai jalat
30 min…………. 42 €

Kokohieronnassa käsitellään hartiat, selkä sekä ylä- ja alaraajat
60 min…………. 68 €
80 min…………. 82 €

Varaa hieronnat


Aromahieronta on tehokkaasti lihaksia venyttävä, miellyttävän rentouttava
hierontamenetelmä, jossa käytetään aromahierontaöljyjä. 

Puolentunnin Aromahieronnassa käsitellään hartiat ja yläselkä tai jalat
30 min………….. 44 €

Tunnin Aromahieronnassa käsitellään hartiat, selkä sekä ylä- ja alaraajat
60 min………….. 69 €

Varaa aromahieronnat


PÄÄ- JA NISKAHOIDOT

Stressi-niskalla tarkoitetaan niska-hartiaseudun alueen jännityksistä johtuvia
kolotuksia, lihassärkyä, lihaskramppeja, päänsärkyä, stressiä yms. Hoito perustuu hieronnan, kipu –eli trigger-piste käsittelyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen.
Stressiniska 30 min + lepo….. 48 €

Rentouttava päänhieronta on rauhoittava hoito stressaantuneelle ja
kiireiselle ihmiselle. Hoidossa käsitellään hieromalla, venyttämällä ja koputtelemalla hartioita, niskaa, korvia, kasvoja ja päätä. Hoitoa tehostetaan käyttämällä aromahierontaöljyä rintakehän alueelle sekä pintalämpö- hoitoa hartioiden alueelle. Asiakas on istuma-asennossa hoidon aikana.
Päähieronta 35 min…………… 45 €

Intialainen päähieronta perustuu vanhaan intialaiseen hoitomuotoon, joka on rentouttava hoito stressaantuneelle ja kiireiselle ihmiselle. Hoidossa käsitellään hieromalla, painelemalla, naputtelemalla ja muilla erilaisilla otteilla hartioita, niskaa, päätä ja kasvoja. Hieronta tapahtuu vaatteiden läpi ja asiakas on istuallaan.
Intialainen päähieronta 35 min….. 45 €

Varaa niska- ja päähieronnat


PINTALÄMPÖHOIDOT

Lämpöhoitoja voidaan käyttää sellaisenaan lievittämään kipuja tai poistamaan lihasjännityksiä. Usein lämpöhoitoja käytetään esihoitona ennen hierontaa, sähköhoitoa ja liikehoitoa rentouttamaan lihaksia ja lisäämään kudosten joustavuutta. Lämpöhoito vilkastuttaa pintaverenkiertoa hoitoalueella ja lisää aineenvaihduntaa, siten kuona-aineet poistuvat kehosta tehokkaammin. Lämpöhoitoa ei suositella, jos hoitoalueella on tulehdusta tai jos lämpö aiheuttaa huonon olon.

Infrapunalampun lämpö siirtyy kudoksiin säteilemällä. Infrapunasäteilyä voidaan verrata miellyttäviin, lämpöisiin auringonsäteisiin – ilman auringon haitallista UV-säteilyä. Voimakkuus riippuu pääasiallisesti lampun lämpötilasta, etäisyydestä ihosta, ihon lämpötilasta ja hoitoajasta. Infrapunalamppu on miedoin pintalämpöhoidoista. Infrapunalämpö sopii erityisesti kroonisen selkäkivun, lihasjännityksen ja nivelkipujen hoitoon. Infrapunalamppua käyttämällä voidaan lämpöä viedä suoraan jännittyneisiin lihaksiin.
Infrapunalamppu n. 15-20 min … 22 €

Savihoitoa eli parafangoa käytetään, kun halutaan mietoa, rentouttavaa ja kipua lievittävää esihoitoa esim. liikehoidolle tai hieronnalle. Pintalämpöhoitojen paikallinen vaikutus ulottuu kudoksissa muutamasta millimetristä muutaman sentin syvyyteen. Verenkierron mukana vaikutus leviää kuitenkin mietona koko keholle.
Savihoito eli parafango………….. 24 €

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Parafiinia käytetään lievittämään nivelrikosta ja reumasta aiheutuvia kipuja ranteissa ja sormissa. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle. Hoito annetaan kastamalla käsi 55 asteiseen parafiiniseokseen. Tämä toistetaan 8 – 10 kertaa. Hoitokohta kiedotaan muoviin ja pyyhkeeseen tehostamaan lämmön vaikutusta. Parafiinin 15- 20  minuutin vaikutusajan jälkeen parafiini riisutaan kuten hanskat.
Parafiinihoito ………………………. 24 €

Pintalämpähoidot pyydämme varaamaan suoraan Spa Infosta
016 646 141 tai spa@hotellilevitunturi.fi


MUUT HOIDOT

Lymfaterapiassa kevyet ja rytmikkäät otteet tehostavat kehon lymfa- eli imu-nestekiertoa. Lymfaterapia vähentää turvotusta, lievittää kipua, rentouttaa, voimistaa elimistön puolustusmekanismeja ja aktivoi hermoston parasympaattista osaa, joka vaikuttaa myönteisesti levon, unen ja voimien palautumiseen.
Lymfaterapia 20–90 min. + lepo… 41–99 €

Akupunktio on hoitomuoto, jossa hyvin ohuita neuloja pistetään ihonläpi tiettyihin anatomisiin pisteisiin (akupisteet), joista saadaan aikaan haluttu vaikutus. Akupunktio auttaa muun muassa akuuttiin kipuun yhtä hyvin kuin pitkäaikaiseen särkyyn, vatsavaivoihin, stressiin, ruuansulatuselinten ja keuhkojen toimintahäiriöihin sekä hermoperäisiin sairauksiin.
Akupunktio 30 min…………………. 46 €

Fysioterapiassa on käytettävissä fysikaalisten hoitojen laaja valikoima (mm pinta- ja syvälämpö- sekä kylmähoidot, hieronta, liikehoito, sähkökipuhoidot, kuntosali ja allasterapia). Fysioterapiaan voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä, mutta jos sinulla on lähete, voit hakea fysioterapiasta Kela-korvauksen.
30 min………………….. 43 €
45 min………………….. 53 €
60 min………………….. 63 €

Lymfaterapia, akupunktio ja fysioterapiat pyydämme varaamaan suoraan Spa Infosta 016 646 141 tai spa@hotellilevitunturi.fi

PhysioTouch – alipainehoidolla venytetään faskia- ja kudosrakenteita. Hoidon vaikutuksesta aineenvaihdunta ja lymfakierto aktivoituvat. Hoitomenetelmää käytetään leikkausten ja vammojen jälkeisten turvotusten hoitoon sekä arpien ja fibroosin hoitoon. Menetelmällä voidaan myös poistaa lihasjännitystä ja hoitaa esimerkiksi kroonisia tulehduksia kuten tenniskyynärpäätä sekä palauttaa lihaksia rasituksesta.
PhysioTouch 20–60 min………. 37–70 €

Varaa PhysioTouch


Tiettyinä vuodenaikoina meillä on myös hierontaharjoittelijoita, joiden hoito-aika on 10 minuuttia pitempi kuin normaalisti. Harjoittelijamme ovat aina melkein valmiita ammattilaisia, joten heidänkin käsissään olet hyvässä hoidossa!


Kylpylän hoitovaraukset

Wellness-shopista

 wellnessshop

tai
puh. 016-646 141
spa@hotellilevitunturi.fi