Logo
Varaa majoitus heti
Aikuisia
Lapsia 0-5 v.
Lapsia 6-14 v.
Huoneita
Kampanjakoodi

Levi Spa Bowlingissa keilataan kahdeksalla radalla. Spa Bowlingin löydät kylpylärakennuksen alakerrasta. Hohtokeilaus starttaa klo 18 ja suurimman osan vuodesta se jatkuu aina keskiyölle saakka. Vierestä löydät myös Sport Bar Niilan, jossa voit seurata urheilua isolta näytöltä. Käytössäsi on myös biljardi ja pelisalin pelit. Tervetuloa keilaamaan, pelaamaan ja kunnon kisastudioon!

khlt_web_alas__0000_bowling_esittely

Esittely

Kylpylän alakerrassa on kiva käydä pistäytymässä matkalla Elämyskylpylään tai rentoutumassa ulkona vietetyn päivän jälkeen. Niilan kokonaisuus on pelastanut Levillä monta kurjankelinpäivää! Alakerran kokonaisuus pelittää myös perheiden kannalta katsottuna: äiti voi tulla Niilaan katsomaan lätkämatsia, lasten leikkiessä viereisessä Lastenmaailmassa.

Keilaus on rento ja hauska liikuntamuoto, jonka yhteydessä on mukava ottaa virkistävä juoma. Ystäväporukan kesken syntyy automaattisesti pientä kilpailua. Hohtokeilaus disco-tunnelmineen on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Mikään ei estä myös pienten lasten ottamista mukaan peliin, sillä radalle saa asennettua apulaidat.