Logo
Varaa majoitus heti
Aikuisia
Lapsia 0-5 v.
Lapsia 6-14 v.
Huoneita
Kampanjakoodi

Levin Kylpylä on yksi Suomen upeimmista! 17 isoa ja pienempää allasta sisä- ja ulkotiloissa, monenlaiset saunat, vesiliukumäki ja kylpylässä vaihtelevat valot, äänet sekä luonnonilmiöt muodostavat kiehtovan kokonaisuuden kaikenikäisille. Kannattaa muistaa myös aamu-uintimahdollisuus kuntoilualtaalla. Tervetuloa polskimaan, liukumaan, saunomaan ja hellimään kehoa lempeän lämpimiin poreisiin!

elämyskylpylä

Esittely

Tarkemmat tiedot aukioloajoista

Tutustu Elämyskylpylän erilaisiin altaisiin ja saunoihin! Mikäli olet ensimmäistä kertaa tulossa kylpemään, pyydämme Sinua ystävällisesti tutustumaan myös Elämyskylpylän sääntöihin.

Voisimme kertoa myös erilaisista efekteistä, äänistä ja valoista, mutta kaikkea ei voi sanoin kuvata, se täytyy itse kokea!

Pääallas

Elämyskylpylän pääallas tarjoaa erilaisia vesireittejä ja vesihierontapisteitä. Ota rentouttava vesihieronta hartioihin, selkään tai jalkapohjiin. Veden lämpötila pääaltaassa on noin 28 astetta, mutta kesken vesileikkien saattaa lumisade yllättää!

Vesijuoksuallas

Pääaltaalta voi siirtyä syvemmän vesijuoksualtaan puolelle, jossa virta kuljettaa hauskasti eteenpäin. Voit valita myös liikunnallisemman vaihtoehdon ja uida vastavirtaan! Kokeile myös vesijuoksua ja lainaa altaan reunalta löytyviä vesijuoksuvöitä.

Porealtaat

Lempeää vesihierontaa ja rentoutumista erilaisissa ja erikokoisissa altaissa, joista osa on myös ulkona. Porealtaissa veden lämpötila on noin 33 astetta.

Kylmävesiallas

Kuin pulahtaisi talvella avantoon! Veden lämpötila on noin 10 astetta, joten paikallaan on ehkä vain nopea visiitti. Kylmä vesi virkistää, se hoitaa monia sairauksia ja on hyvä palautumiskeino kovan urheilusuorituksen jälkeen.

Kuumavesiallas

Onneksi kylmävesialtaan lähellä on kuumavesiallas! Matalassa kuumavesialtaassa olo on käsittämättömän rentoutunut, eikä sieltä haluaisi lähteä pois. Veden lämpötila noin 36 astetta.

Kävelyaltaat

Kaikkien väsyneiden jalkojen pelastus! Kun kävelet altaasta toiseen huomaat, kuinka lämpimän ja kylmän veden vaihtelu sekä jalkapohjia hellivät puronpohjakivet vaikuttavat jalkoihisi suorastaan taivaallisesti.

Ulkoaltaat

Kesällä auringon paistaessa ja lintujen laulaessa, tai keskitalvella lumen keskellä, kun hiukset sojottavat päässä pakkasesta jäätyneenä! Sellainen elämys, joka jää takuulla mieleen. Ulkona on yksi isompi allas (noin 26 astetta) ja kaksi poreallasta (noin 33 astetta).

Kuntoiluallas

Uinnin harrastajien paikka on kuntoiluallas, joka on kooltaan 20 x 12 metriä. Osa altaasta onkin rajattu pelkästään uimareita varten. Tämä allas on avoinna myös aamu-uinnin aikana. Veden lämpötila noin 23 astetta.

Lasten altaat

Pienten lasten vesileikkejä varten on kaksi allasta, joissa veden lämpötila on noin 31 astetta. Altailta löytyy pieni norsuliukumäki ja hauskoja vettä ruiskuttavia otuksia. Kuten muidenkin altaiden kohdalla, altaiden syvyydet on merkattu turvallisuuden vuoksi selvästi altaiden reunoille.

Vesiliukumäki

Kaikkien lasten ja lastenmielisten paras paikka. 50 metriä huimaa liukua ja koko ajan naurattaa! Kannattaa kuitenkin nauraa suu kiinni…

Saunat

Isoin suomalainen sauna on suihkutilan yhteydestä. Tämän lisäksi allasosaston sisältä löytyy erillinen pienempi saunaosasto, missä on tunnelmallinen kelosauna ja höyrysauna. Suomalaiseen saunakulttuuriin kuuluu, että saunoihin mennään ilman uimapukua. Mikäli tämä tapa tuntuu oudolta, voit kääriytyä pyyhkeeseen.

 


Spa Info
puh. 016-646 141
spa@hotellilevitunturi.fi

”Pitkä, vaaleansininen vesiliukumäki on aina suosittu juttu! Siellä kiljuvat tytöt ja pojat, lihavat ja laihat, suomalaiset ja ulkolaiset; jopa vauvat vanhempiensa sylissä jonottavat liukumäkeen. Tervetuloa kaiken ikäiset, mutta muistakaa noudattaa liukumisohjeita!” 

Uimavalvoja, Terho Paksuniemi